Τουρισμός

Τουρισμός

Ο τουρισμός αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους πυλώνες ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής της Ιεράπετρας. Όραμα μας και στόχος μας είναι να καταστήσουμε την περιοχή μας τουριστικό προορισμό ακολουθώντας επιτυχημένες και δοκιμασμένες πρακτικές τόσο του εξωτερικού όσο και του εσωτερικού.

Για την επίτευξη του οράματός μας, είναι πολύ σημαντικό να συνδράμουμε όλοι μαζί οι πολίτες του δήμου, άλλωστε ο τουρισμός τα τελευταία χρόνια λαμβάνει περισσότερο τον χαρακτήρα εμπειρίας – βιώματος για τον επισκέπτη μιας περιοχής και λιγότερο απλώς την παρουσία του σε ένα μέρος με ήλιο και ωραίες παραλίες.

Η ανάπτυξη Agricultural Kiosks για την ανάδειξη και προβολή των τοπικών προϊόντων, ο σχεδιασμός και υλοποίηση σύγχρονων ποδηλατοδρόμων & πεζοδρόμων, η δημιουργία γραφείου Invest in Ierapetra, η κατασκευή ιστοσελίδας τουριστικής προβολής του δήμου και η αξιοποίηση των δυνατοτήτων που μας δίνουν η Τεχνολογία Πληροφοριών & Επικοινωνιών (ICT) και το Internet of Things (IoT), είναι μερικές μόνο από τις δράσεις που σκοπεύουμε να υλοποιήσουμε στον Τουρισμό.    

Ομάδα Ανάπτυξης του «Τουρισμού«, με την καθοδήγηση του επικεφαλής του συνδυασμού Αντώνη Πετρά (με αλφαβητική σειρά):

  1. Δημογεροντάκης Παντελής
  2. Λυραράκης Λευτέρης
  3. Παλαμιανάκη Δοργιάκη Αλίκη
  4. Παπάζογλου Αικατερίνη
  5. Φανουράκη Άννα
  6. Χατζάκης Γεώργιος του Μιχαήλ

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμά μας για τον Τουρισμό μπορείτε να βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο:
https://www.dimosprotypo.gr/index.php/our-program/#1450696456256-36891f0d-f497