Αχλατη Καββουσανου Μαρινα

Αχλατη Καββουσανου Μαρινα

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

Ονομάζομαι Αχλάτη Μαρίνα , του Χρήστου και της Δέσποινας . Γεννήθηκα στο Χόμπαρτ της Αυστραλίας το 1974 και έχω απολυτήριο λυκείου και αυστραλιανή υπηκοότητα.

Ως εκ τούτου ομιλώ άπταιστα την αγγλική γλώσσα . Είμαι σύζυγος του Εμμανουήλ Καββουσανού και μητέρα δύο παιδιών του Αντώνη και της Δέσποινας . Δηλώνω αγρότισσα και εργάζομαι με το σύζυγο στην παραγωγή πρώιμων κηπευτικών, όπου και είμαστε μέλη του συνεταιρισμού Κάμιρος.

Ασχολούμαι ενεργά με τον αθλητισμό – τρέξιμο και ανήκω στο σύλλογο του Λιβυκού Ιεράπετρας. Έχω εκπροσωπήσει την Κρήτη και την Ελλάδα σε μαραθώνιους στο εξωτερικό και βάσει επιδόσεων συγκαταλέγομαι στις καλύτερες ελληνίδες αθλήτριες αποστάσεων άνω των 30 χρόνων, έχοντας στην κατοχή μου Παγκρήτια και Πανελλήνια μετάλλια . Δεν έχω πανεπιστημιακές γνώσεις ούτε πτυχία , αλλά έχω διδαχθεί να αγωνίζομαι, να διεκδικώ και να είμαι προσηλωμένη στο στόχο, με ήθος και αξιοπρέπεια . Η ευσυνειδησία, η αυτοπεποίθηση και η ακεραιότητα του χαρακτήρα μου, είναι κάποια από τα στοιχεία που με ξεχωρίζουν σαν προσωπικότητα. Με αυτά τα χαρακτηριστικά, και την αγάπη για την πόλη μου ως βάση, συμμετέχω κι εγώ σε αυτόν τον προεκλογικό αγώνα στο στίβο της κοινωνίας αυτή τη φορά , ως δημοτική σύμβουλος στο πλευρό του κυρίου Αντώνη Πετρά. Τον οποίο σέβομαι, εκτιμώ, εμπιστεύομαι και ευχαριστώ θερμά για την πρόταση και την τιμή που μου έκανε.

Άλλοι υποψήφιοι

Δρακογιαννακη Μανουελα

Δρακογιαννακη Μανουελα

Υποψήφια - Δημοτική Κοινότητα
Τσιριντανη Μαρια

Τσιριντανη Μαρια

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
Κουφακης Εμμανουηλ

Κουφακης Εμμανουηλ

Υποψήφιος - Δημοτική Κοινότητα
Πετρας Αντωνιος

Πετρας Αντωνιος

Υποψήφιος Δήμαρχος Ιεράπετρας