Αγγελακης Γεωργιος

Αγγελακης Γεωργιος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Γεννήθηκα  στην  Ιεράπετρα  τον Απρίλιο του  1969 και μεγάλωσα σε ένα μικρό και όμορφο χωριό, τους Καλογέρους Ανατολής.

Σπούδασα στη Νοσηλευτική ,ενώ  παράλληλα  τελείωσα κύκλο σπουδών στο Marketing & Δημόσιες  Σχέσεις. Διορίστηκα στο Γενικό Νοσοκομείο Ιεράπετρας όπου και εργάστηκα για οκτώ χρόνια. Τα τελευταία 20 χρόνια εργάζομαι στο ΕΚΑΒ Κρήτης, δέκα χρόνια στον τομέα Αγίου Νικολάου, και  δέκα χρόνια στην Ιεράπετρα υπηρετώντας ως διασώστης – πλήρωμα ασθενοφόρου. Ολα αυτά τα χρόνια από θέση ευθύνης. Έχω εργαστεί για πέντε χρόνια 1993-1998 ως ασφαλιστικός σύμβουλος στην Εθνική Ασφαλιστική. Συγχρόνως με την μόνιμη εργασία μου στον δημόσιο τομέα, ασχολήθηκα για αρκετά χρόνια και στον αγροτικό τομέα όπου με συγγενικό μου πρόσωπο δημιουργήσαμε μια μεγάλη και σύγχρονη θερμοκηπιακή μονάδα που διατηρείται και αναβαθμίζεται συνεχώς μέχρι και σήμερα.

Είμαι παντρεμένος με την Ευγενία  Ακαμωτάκη,  που διατηρεί επιχείρηση Ιατρικών – Ορθοπεδικών ειδών. Έχουμε τρεις κόρες, την Μαρία που είναι Λογίστρια, την Κρυσταλία καθηγήτρια Μαθηματικών, και την Ιωάννα που είναι φοιτήτρια Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Έχω ασχοληθεί με τα κοινά, στον πολιτιστικό σύλλογο του χωριού μου από όλες τις θέσεις, στο ΕΚΑΒ Κρήτης ως αντιπρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων, και τα τελευταία χρόνια στο Σύλλογο  Φίλων Τρίτης Ηλικίας που έχει την ευθύνη για την εύρυθμη λειτουργία του Γηροκομείου της πόλη μας. Τρία χρόνια ως πρόεδρος, και τώρα από την θέση του Γενικού Γραμματέα. Είμαι στην επιτροπή υγείας του Δήμου,  και μέλος του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας.

Είμαι εκπαιδευτής Διασώστης – Νοσηλευτής πρώτων βοηθειών, και έχω συμμετοχή στην εκπαίδευση πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (Δημοτικά – Γυμνάσια –Λύκεια  Ιεράπετρας και Μακρύ – Γιαλού) καθώς επίσης σε φορείς και συλλόγους του Νομού.

Εχω ιδιαίτερη ευαισθησία στα άτομα με ειδικές ανάγκες και στην τρίτη ηλικία. Μ΄αρέσει η οικογένεια, η εκκλησία, οι καλές παρέες, οι εκδρομές, η μουσική κυρίως η βυζαντινή, το διάβασμα.

Ζητώ την ψήφο σας ώστε να μπορέσω να μετατρέψω το όραμά μου για τον τόπο μας και τους ανθρώπους του, την πίστη μου ότι πρέπει να αναβαθμιστεί η καθημερινότητα και η ποιότητα της ζωής μας, σε δυνατότητα υλοποίησης. Φυσικά όχι μόνος, αλλά με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Αντώνη Πετρά, έναν Άνθρωπο Οραματιστή, Ηθικό, Δυναμικό, Μεθοδικό, Αποτελεσματικό, και με μία ομάδα Ανθρώπων προερχόμενοι από όλες τις επαγγελματικές δραστηριότητες, από όλες τις βαθμίδες μόρφωσης και από διάφορες πολιτικές αποχρώσεις,  με κοινό στόχο να μετατρέψουμε τον Δήμο μας, σε Δήμο Πρότυπο.  Ζητάμε την εμπιστοσύνη σας ώστε να μπορέσουμε να δώσουμε στον τόπο μας την υπεραξία που δικαιούται.

Άλλοι υποψήφιοι

Λαγουδακη Μαρια

Λαγουδακη Μαρια

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
Πατερακης Τακης

Πατερακης Τακης

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Φανουρακη Κυμακη Δεσποινα

Φανουρακη Κυμακη Δεσποινα

Υποψήφια - Δημοτική Κοινότητα
Αϊβαλιωτη Αννα

Αϊβαλιωτη Αννα

Υποψήφια - Δημοτική Κοινότητα