Αϊβαλιωτη Αννα

Αϊβαλιωτη Αννα

Υποψήφια - Δημοτική Κοινότητα

Ονομάζομαι Άννα Αϊβαλιώτη του Εμμανουήλ Αιβαλϊώτη  και της Σοφίας Αϊβαλιώτη το γένος Μανιαδάκη. Γεννήθηκα στις 30-05-1977 στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης , μεγάλωσα και κατοικώ μόνιμα στο Κεντρί.

Αποφοίτησα από το 1ο Γενικό Λύκειο Ιεράπετρας και στη συνέχεια πήρα Δίπλωμα από το Ι.Ε.Κ . Διοίκησης και Οικονομίας  Αργυρούπολης με ειδικότητα Τραπεζικών εργασιών και Δίπλωμα από επιχειρησιακές Σπουδές ΗΣΥΧΙΔΗ I.C.M. Τμήμα Η/Υ . Έκανα την πρακτική μου άσκηση στην Αγροτική Τράπεζα Ελλάδος και εργάστηκα στην Αγροτική Χρηματιστηριακή Α.Ε. Στην συνέχεια εργάστηκα στην ALICO Α.Ε. Από το 2002 επέστρεψα στην Ιεράπετρα και εργάστηκα ως Β. Λογιστή σε επιχείρηση για 8 χρόνια.  Έχω εργαστεί  σε φορείς του Δημοσίου.

Από το 2018 είμαι φοιτήτρια στο Ελληνικό πανεπιστήμιο στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών και από τον Οκτώβριο εργάζομαι στο Δήμο. Γνωρίζω πολύ καλά Αγγλικά.

Είμαι παντρεμένη με τον Μαργετάκη Εμμανουήλ τ. Γεωργίου και έχουμε δύο παιδιά.

Η συμμετοχή  στην τοπική αυτοδιοίκηση είναι κάτι που μας αφορά όλους άμεσα γιατί πρόκειται για το μέλλον μας, τον τόπο που ζούμε  εμείς και τα παιδιά μας .Δέχτηκα τη πρόταση του Αντώνη Πετρά να συμμετέχω στην ομάδα του Δήμος Πρότυπο γιατί παρακολουθώντας τα προβλήματα της πόλης μου και ιδιαίτερα του χωριού μου είμαι πρόθυμη να βοηθήσω  για μια  πόλη που θα νοιάζεται για τη ζωή όλων των ανθρώπων, μεταναστών, επισκεπτών και κυρίως των παιδιών της, των ηλικιωμένων της και των ανθρώπων με ειδικές ανάγκες.

Άλλοι υποψήφιοι

Πατερακης Γεωργιος

Πατερακης Γεωργιος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Φανουρακη Αγγελικη (Αντζελα)

Φανουρακη Αγγελικη (Αντζελα)

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
Σουργιαδακη Ελπιδα

Σουργιαδακη Ελπιδα

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
Ρεμεδιακης Ιωαννης

Ρεμεδιακης Ιωαννης

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος