Χουρδακη Ευαγγελια

Χουρδακη Ευαγγελια

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

Γεννήθηκα το 1985 από γονείς εκπαιδευτικούς, τον Γεώργιο Χουρδάκη και τη Ζωή Περακάκη. Μεγάλωσα στην Ιεράπετρα, όπου και κατοικώ μόνιμα τα τελευταία έξι χρόνια, αφού επέστρεψα μετά από την ολοκλήρωση των σπουδών μου και της σχετικής πρακτικής άσκησης σε Ελλάδα και εξωτερικό. Συγκεκριμένα, είμαι απόφοιτος της σχολής ‘Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών και Πολιτικών Σπουδών’ του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη και κάτοχος του μεταπτυχιακού τίτλου ‘MSc in Development Management’, (Διοίκηση Ανάπτυξης), του London School of Economics and Political Science του Λονδίνου.

Με το πέρας των σπουδών μου είχα την πολύτιμη ευκαιρία της απόκτησης πρακτικής άσκησης στο Τμήμα Συστημάτων Ανθρωπίνου Δυναμικού στην Helexpo Α.Ε. στη Θεσσαλονίκη και στο Τμήμα Ανάπτυξης Προγραμμάτων και Τεχνικής Συνεργασίας για την Ασία και τον Ειρηνικό, στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών για τη Βιομηχανική Ανάπτυξη (UNIDO), στην Έδρα του Ο.Η.Ε. στη Βιέννη.

Κατέχω άδεια διδασκαλίας μαθημάτων Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών αλλά και της Αγγλικής Γλώσσας και αφότου επέστρεψα στην πόλη μας, εργάζομαι στον τομέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης, ενώ έχω εργαστεί και στον τουριστικό τομέα για περίπου δύο χρόνια. Είμαι παντρεμένη με τον Κωνσταντίνο Χατζημανωλάκη και έχουμε δύο μικρά παιδιά.

Είναι τιμή μου να συμμετέχω στο συνδυασμό του κυρίου Πετρά και ευελπιστώ, με τις γνώσεις και την όρεξή μου για δουλειά, να μου δοθεί η ευκαιρία να προσθέσω ένα λιθαράκι στην ευημερία του τόπου μας και σε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας.

Άλλοι υποψήφιοι

Αγιασοφιτη Μαρια

Αγιασοφιτη Μαρια

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
Παπαγεωργιου Μιχαλης

Παπαγεωργιου Μιχαλης

Υποψήφιος - Δημοτική Κοινότητα
Κοϊνακη Σοφια

Κοϊνακη Σοφια

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
Κουφακης Εμμανουηλ

Κουφακης Εμμανουηλ

Υποψήφιος - Δημοτική Κοινότητα