Δημογεροντακης Παντελης

Δημογεροντακης Παντελης

Υποψήφιος - Δημοτική Κοινότητα

Εργάζομαι ως ελεύθερος επαγγελματίας με κατεύθυνση προς την Ναυτιλία τα τελευταία 15 συναπτά έτη.

Γεννήθηκα το 1985 στο Μαρούσι Αττικής και από την ηλικία των 5 ετών κατοικώ με την οικογένεια μου στην Ιεράπετρα. Όλα μου τα βιώματα προέρχονται από αυτήν την πόλη.

Από μικρή ηλικία ασχολούμαι με τον αθλητισμό και η μεγάλη μου αγάπη είναι το Μπάσκετ.

Σπούδασα από το 2004 έως το 2008 στην Αθήνα στο ΙΕΚ Αθηνών την ειδικότητα του Τεχνικού Σκαφών Αναψυχής. Επιστρέφοντας από την Αθήνα όνειρο μου ήταν να δω το μέλλον της Ιεράπετρας καλύτερο, για όλους μας και ειδικότερα για τους νέους, ώστε να μπορούν να παραμείνουν σε αυτή την πόλη έχοντας δουλειές για τους ίδιους για τις οικογένειες τους. Δεκαπέντε χρόνια που ασκώ το επάγγελμα του ελεύθερου επαγγελματία έχω δει τα προβλήματα της πόλης με τις δημόσιες υπηρεσίες, όπως και με τις υποδομές του λιμανιού. Συναναστρέφομαι με Έλληνες, αλλά κυρίως με ξένους τουρίστες ακούγοντας τους προβληματισμούς τους, τις προτάσεις τους, τις επιθυμίες τους και αυτά που θέλουν να τους προσφέρουμε επισκεπτόμενοι τον τόπο μας.

Με όρεξη, θέληση και όραμα ευελπιστώ να ανταπεξέλθω στις ανάγκες αυτής της πόλης, καθώς θα είμαι ενεργός και δυναμικός, δουλεύοντας για να υλοποιείται ο σχεδιασμός μας και να λύνεται το κάθε πρόβλημα που ταλαιπωρεί τους Συνδημότες μου . Είμαι ανοιχτός και ακούω προσεκτικά όλες τις προτάσεις των πολιτών, σέβομαι τις επιθυμίες τους δηλώνω παρών σε κάθε διεκδίκηση, απαιτώντας το καλύτερο για το Δήμο μας.

Άλλοι υποψήφιοι

Τζιρβελακης Ιωαννης

Τζιρβελακης Ιωαννης

Υποψήφιος-Μακρύ Γιαλού
Βιαννιτακης Μιχαηλ

Βιαννιτακης Μιχαηλ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Κοϊνα Ζωη

Κοϊνα Ζωη

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
Φεργαδακης Χριστοφορος

Φεργαδακης Χριστοφορος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος