Παλαμιανακη Δοργιακη Αλικη

Παλαμιανακη Δοργιακη Αλικη

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

Γεννήθηκα στο Ηράκλειο Κρήτης και στα τρία μου χρόνια μετακόμισα με τους γονείς μου στην Αθήνα όπου και αποφοίτησα από την Ιόνιο Σχολή.

Στη συνέχεια σπούδασα πολεοδομία στο Πολυτεχνείο Βιέννης και πέντε χρόνια μετά γράφτηκα στην Αρχιτεκτονική της Ανωτάτης Σχολής Εφαρμοσμένων Τεχνών Βιέννης όπου και ολοκλήρωσα τις σπουδές μου.

Παρέμεινα στην Βιέννη για εργασία αφενός ως ελεύθερος Συνεργάτης σε αρχιτεκτονικά γραφεία και αφετέρου ως ελεύθερος Επαγγελματίας στο δικό μου γραφείο.

Η μεγάλη αλλαγή στη ζωή μου ήρθε όταν ένας πελάτης μου ζήτησε να του κτίσω το εξοχικό του στα Φέρμα Ιεράπετρας. Έτσι έκανα αναγνώριση του Διπλώματος μου στην Ελλάδα και άρχισα να εργάζομαι ως Αρχιτέκτων Μηχανικός και στη χώρα μου.

Αυτό ήταν αφορμή να γνωρίσω τον σύζυγο μου Νικό Δοργιάκη με τον οποίο αποκτήσαμε έναν γιο, τον Λευτέρη και ζούμε όλοι μαζί στα Φέρμα.

Μιλάω Αγγλικά και Γερμανικά και λατρεύω την δουλειά μου!

«Η πίστη στην σπουδαιότητα της Αρχιτεκτονικής βασίζεται στην αντίληψη πως είμαστε διαφορετικοί άνθρωποι σε διαφορετικά μέρη και στην πεποίθηση ότι αποστολή της Αρχιτεκτονικής είναι να μας καταστήσει σαφές ποιοι θα μπορούσαμε να είμαστε ιδανικά».

Συνεργάζομαι με τον Συνδυασμό “ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ” για μια Ιεράπετρα που μας αξίζει.

Άλλοι υποψήφιοι

Πετρας Αντωνιος

Πετρας Αντωνιος

Υποψήφιος Δήμαρχος Ιεράπετρας
Γιανναδακη Μαργαριτα (Ριτα)

Γιανναδακη Μαργαριτα (Ριτα)

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
Δοργιακη Ερρικα

Δοργιακη Ερρικα

Υποψήφια - Δημοτική Κοινότητα
Τζιρβελακης Ιωαννης

Τζιρβελακης Ιωαννης

Υποψήφιος-Μακρύ Γιαλού