Φανουρακη Κυμακη Δεσποινα

Φανουρακη Κυμακη Δεσποινα

Υποψήφια - Δημοτική Κοινότητα

Κατάγομαι από το χωριό Χριστός και γεννήθηκα στην Ιεράπετρα, όπου και ολοκλήρωσα την δευτεροβάθμια εκπαίδευση μου, και διαμένω μόνιμα τα τελευταία 25 χρόνια. Είμαι παντρεμένη με τον Ανδρέα Κυμάκη, Πολιτικό Μηχανικό, πρώην Προϊστάμενο του Τ.Ο.Ε.Β. Ιεράπετρας, με τον οποίο έχουμε 3 παιδιά, το Στέλιο, απόφοιτο Φιλολογίας, την Ιωάννα, απόφοιτη Νομικής ασκούμενη δικηγόρο και την Αγγελική, φοιτήτρια Μαθηματικού.

Αποφοίτησα από το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων της ΑΣΟΕΕ. Μετά το πέρας των σπουδών μου, παρέμεινα στην Αθήνα, όπου για 10 χρόνια εργάσθηκα στο Δημόσιο υπηρετώντας στον Τομέα Κοινωνικών Ασφαλίσεων (Επικουρικό Ταμείο) του Υπουργείου Υγείας & Πρόνοιας, με αρμοδιότητες στο λογιστήριο και στον έλεγχο επιχειρήσεων.

Το 1994 μετατάχθηκα στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης τοποθετούμενη στην Αστυνομική Υποδιεύθυνση Ιεράπετρας, όπου μέχρι τη συνταξιοδότησή μου ασκούσα καθήκοντα Δημοσίου Κατηγόρου στα Δικαστήρια της Ιεράπετρας.

Πλέον ασχολούμαι στη κτηνοτροφική και αγροτική οικονομία.

Θεωρώ πως σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης, υπάρχουν ευρέα περιθώρια διαμόρφωσης ενός ποιοτικού χώρου διαβίωσης, με σεβασμό στο οικιστικό και φυσικό περιβάλλον και αξιοποίηση των πολλαπλών δυνατοτήτων της πόλης μας. Η Ιεράπετρα μπορεί να αποτελέσει έναν «Δήμο Πρότυπο». Στηρίζω τον Αντώνη Πετρά για την προσωπικότητά του, τις αξιόλογες ιδέες του και τη διάθεσή του να αξιοποιήσει με κάθε μέσο τη γνώση προς όφελος των πολλών και να προσπαθήσει για την ανάδειξη των προτερημάτων της πόλης μας.

Άλλοι υποψήφιοι

Δρακογιαννακη Μανουελα

Δρακογιαννακη Μανουελα

Υποψήφια - Δημοτική Κοινότητα
Αγγελακης Γεωργιος

Αγγελακης Γεωργιος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Δημογεροντακης Παντελης

Δημογεροντακης Παντελης

Υποψήφιος - Δημοτική Κοινότητα
Μπαλοθιαρης Κωνσταντινος

Μπαλοθιαρης Κωνσταντινος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος