Φεργαδακης Χριστοφορος

Φεργαδακης Χριστοφορος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Γεννήθηκα το 1967 στην Ανατολή και μεγάλωσα στους Καλογέρους Ιεράπετρας ως μέλος πολύτεκνης οικογένειας. Είμαι απόφοιτος της Εκκλησιαστικής Σχολής Ξάνθης, εργάστηκα επί 11 χρόνια ως ιδιωτικός υπάλληλος σε κατάστημα γεωργικών εφοδίων και σήμερα είμαι αγρότης. Είμαι παντρεμένος με την Νικολέττα Βασαρμίδου και έχουμε 4 παιδιά εκ των οποίων οι τρεις είναι φοιτητές.

Η σχέση μου με τα κοινά ξεκίνησε το 2003 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Συμμετείχα στο ΔΣ Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου ως μέλος και γραμματέας. Διατέλεσα μέλος της Ένωσης Γονέων Ιεράπετρας και πρόεδρος του ΔΣ Γονέων και Κηδεμόνων στο 3ο Γυμνάσιο Ιεράπετρας και εν συνεχεία πρόεδρος του ΔΣ Γονέων και Κηδεμόνων στο ΕΠΑΛ Ιεράπετρας μέχρι το 2017.

Από το 2006 είμαι μέλος, εν συνεχεία αντιπρόεδρος και τώρα πρόεδρος στον Σύλλογο Πολυτέκνων Δήμου Ιεράπετρας όπως και αντιπρόσωπος του ΤΟΕΒ επί 16 χρόνια. Διατέλεσα μέλος και αντιπρόεδρος επί δύο διετίες στον Πολιτιστικό Σύλλογο Ανατολής.

Είμαι ενεργό μέλος του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου στην Παναγία Ελεούσα εδώ και πολλά χρόνια. Δέχτηκα την πρόταση του επίσης πολύτεκνου Αντώνη Πετρά γιατί πιστεύω ότι έχει τα προσόντα μαζί με πολλούς νέους και έμπειρους υποψήφιους να κάνει την Ιεράπετρα ένα Δήμο Πρότυπο.

Άλλοι υποψήφιοι

Σουργιαδακη Ελπιδα

Σουργιαδακη Ελπιδα

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
Αϊβαλιωτη Αννα

Αϊβαλιωτη Αννα

Υποψήφια - Δημοτική Κοινότητα
Σαραντωνης Ιωαννης

Σαραντωνης Ιωαννης

Υποψήφιος-Μακρύ Γιαλού
Λυραρακης Ελευθεριος

Λυραρακης Ελευθεριος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος