Γιανναδακη Μαργαριτα (Ριτα)

Γιανναδακη Μαργαριτα (Ριτα)

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

Είμαι κόρη του Μανώλη και της Ζαχαρούλας Γιανναδάκη από τη Γρα-Λυγιά , απ’ όπου κατάγομαι . Τα τελευταία χρόνια ζω στην Ιεράπετρα με τον σύζυγο μου Μπλαβογιλάκη Βαγγέλη –Πυροσβέστη στο επάγγελμα και τα δύο μου παιδιά την Εμμανουέλα και τον Στέλιο. Αποφοίτησα από το 2ο Γενικό Λύκειο Ιεράπετρας το 1993 και εργάσθηκα για μερικά χρόνια στην πόλη μας ως εποχική υπάλληλος της Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος και αργότερα στον ιδιωτικό τομέα.

Το 1997 τελείωσα τις σπουδές μου σε ΙΕΚ ως Ειδικός Εφαρμογών Αισθητικής και το 1998 προσλήφθηκα από το ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ .

Το 2002 αποφοίτησα από τη Σχολή Υπαξιωματικών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας και υπηρετώ στην Πυροσβεστική Υπηρεσία της Ιεράπετρας τα τελευταία 21 χρόνια. Ως στέλεχος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας , παρακολουθώ συχνά εκπαιδευτικά σεμινάρια και επιμορφώσεις με αντικείμενο την Πολιτική Προστασία και την Δημόσια Διοίκηση του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης καθώς και του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου με θέμα την Διαχείριση κρίσεων.

Η φύση του επαγγέλματος μου είναι η προστασία της ζωής και της περιουσίας του Πολίτη και του περιβάλλοντος. Ως πολίτης της Ιεράπετρας πιστεύω ότι οι γνώσεις και η εμπειρία μου μπορούν να συμβάλλουν στην βελτίωση των υπηρεσιών Δήμου μας στο αντικείμενο μου καθώς και στην καλύτερη πρόληψη και ενημέρωση των συμπολιτών μας σε θέματα φυσικών καταστροφών.

Δίπλα σε μια άξια ομάδα και στον Αντώνη Πετρά για ένα ΔΗΜΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

Άλλοι υποψήφιοι

Αϊβαλιωτη Αννα

Αϊβαλιωτη Αννα

Υποψήφια - Δημοτική Κοινότητα
Σουργιαδακη Ελπιδα

Σουργιαδακη Ελπιδα

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
Σπυριδακης Μιχαηλ

Σπυριδακης Μιχαηλ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Πατερακης Τακης

Πατερακης Τακης

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος