Κοϊνα Ζωη

Κοϊνα Ζωη

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

Γεννήθηκα τον Αύγουστο του 1981, στο Ηράκλειο Κρήτης και μεγάλωσα στην Ιεράπετρα.

Κόρη του καθηγητή Μιχάλη Κοϊνά, ο οποίος είχε διατελέσει επί πενταετία Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας και αποτέλεσε έναν εκ των στυλοβατών των Κυρβείων, και της Μαρίας, εν ενεργεία εκπαιδευτικού.

Αποφοίτησα από το 1ο Λύκειο Ιεράπετρας, το 1999.

Πτυχιούχος του τμήματος Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης, του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Στο πλαίσιο των σπουδών μου, έχω πραγματοποιήσει ακαδημαϊκές εργασίες, με αντικείμενο τις Πολιτιστικές Υποδομές και δραστηριότητες του Δήμου Ιεράπετρας, καθώς και με τις Δημοτικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα, ευρύτερα.

Είμαι γνώστης, της Αγγλικής γλώσσας.

Το 2004, ξεκίνησα να εργάζομαι σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα ως υπάλληλος γραφείου, ενώ παράλληλα, εργαζόμουν σε γνωστό φροντιστήριο της πόλης της Ιεράπετρας, με ενδιάμεσο πενταετή σταθμό την Αθήνα, όπου εργαζόμουν σε γνωστό όμιλο φροντιστηριακών επιχειρήσεων, ως καθηγήτρια. Σήμερα, εργάζομαι σε λογιστικό γραφείο, ως βοηθός λογιστή και έχω επανέλθει στο προαναφερόμενο φροντιστήριο, παραδίδοντας μαθήματα οικονομικών.

Από το 2016, είμαι μέλος της Εθελοντικής Διασωστικής Ομάδας Κρήτης, συμμετέχοντας σε σημαντικό αριθμό σεμιναρίων σχετικών με πρώτες βοήθειες, διασώσεις και αντιμετώπιση έκτακτων συνθηκών.

Στην πρώτη μου συμμετοχή στα κοινά της πόλης μου, συμπαρατάσσομαι με τον Αντώνη Πετρά και το συνδυασμό του, εκτιμώντας τη νηφάλια σκέψη, την ικανότητα σύνθεσης ετερόκλιτων απόψεων, την πίστη του στις δυνατότητες των νέων ανθρώπων και τη Δημοκρατική του αντίληψη, προκειμένου να θεμελιωθεί και να υλοποιηθεί, η επιζητούμενη διαφορετική σε σχεδιασμό και νοοτροπία, Ιεράπετρα του μέλλοντός μας.

Άλλοι υποψήφιοι

Λαγουδακη Μαρια

Λαγουδακη Μαρια

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
Μπαλοθιαρης Κωνσταντινος

Μπαλοθιαρης Κωνσταντινος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Γιακουμακη Ευτυχια (Εφη)

Γιακουμακη Ευτυχια (Εφη)

Υποψήφια - Δημοτική Κοινότητα
Αγγελακης Γεωργιος

Αγγελακης Γεωργιος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος