Κοϊνακη Σοφια

Κοϊνακη Σοφια

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

Γεννήθηκα στο Ηράκλειο της Κρήτης τον Ιούνιο του 1963, κόρη του Μανώλη Κοϊνάκη (ταχυδρομικού υπάλληλου) και της Χριστίνας και μεγάλωσα στην Ιεράπετρα.

Είμαι πτυχιούχος του τμήματος ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ και ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ της ΝΟΜΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ του πανεπιστήμιου Αθηνών.

Εργάστηκα επί σειρά ετών στην ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, στο κατάστημα της Ιεράπετρας, ενώ τα τελευταία 6 έτη, πριν την οικειοθελή αποχώρηση μου (2011), διετέλεσα Δ/ντρια, εκτιμώ, με συνέπεια και υπευθυνότητα στα καθήκοντα μου, έχοντας εισπράξει παράλληλα και όλα αυτά τα χρονιά πολλή αγάπη και εκτίμηση στο πρόσωπο μου. Μετά την αποχώρηση μου εργάστηκα για ένα έτος, ως υπεύθυνος του καταστήματος της ασφαλιστικής εταιρίας INTERAMERICAN, με επιτυχία, μετά από πρόταση της ίδιας της εταιρείας.
Αγαπώ τη θάλασσα και είμαι λάτρης της κολύμβησης, καθώς και της μαγειρικής.

Είμαι παντρεμένη με τον Αριστοτέλη Δασκαλάκη του Ιωάννη, ο οποίος είναι συνταξιούχος και έχω δύο παιδιά, την Χριστίνα (πτυχιούχο του τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Κρήτης, με μεταπτυχιακές σπουδές), που εργάζεται στο ερευνητικό κέντρο του ΙΤΕ στο Ηράκλειο και τον Γιάννη, εργάζεται σε γνωστή επιχείρηση εστίασης στην Ιεράπετρα.

Αγαπώ την Πόλη μου και θα ήθελα κι εγώ να συμβάλλω με κάθε τρόπο, με βάση εμπειρίες και γνώσεις που διαθέτω, γι’ αυτό και συντάσσομαι με το γιατρό ΑΝΤΩΝΗ ΠΕΤΡΑ και την παράταξη του, ώστε όλοι μαζί να φτιάξουμε ένα καλύτερο Δήμο, ένα ‘’ΔΗΜΟ ΠΡΟΤΥΠΟ’’.

Άλλοι υποψήφιοι

Χατζακης Γεωργιος του Ιωάννη

Χατζακης Γεωργιος του Ιωάννη

Υποψήφιος - Δημοτική Κοινότητα
Αγιασοφιτη Μαρια

Αγιασοφιτη Μαρια

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
Πατερακης Τακης

Πατερακης Τακης

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Τσιριντανη Μαρια

Τσιριντανη Μαρια

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος