Κοτσυφακης Στυλιανος

Κοτσυφακης Στυλιανος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Γεννήθηκα στο Ηράκλειο Κρήτης το 1980. Γονείς μου είναι ο Γιώργος και η Ειρήνη Κοτσυφάκη και τα αδέρφια μου ο Μιχάλης και η Ανδρονική.

Είμαι πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ηράκλειο, με επιπρόσθετη εμπειρία σε Ιταλία, Ισπανία και Αμερική. Είμαι ειδικευμένος στην Ακτινοδιαγνωστική, την οποία υπηρετώ την τελευταία 10ετία, ενώ μιλάω Αγγλικά, Ιταλικά και Γαλλικά.

Δραστηριοποιούμαι στο Ακτινοδιαγνωστικό Ιατρείο, το οποίο διατηρώ με τη σύζυγό μου Ιωάννα Κουφάκη (Ακτινοτεχνικός) την τελευταία 4ετία στην Ιεράπετρα, με ζήλο και ανιδιοτέλεια και είμαι μέλος της Ακτινολογικής Εταιρείας Κρήτης.

Στον ελεύθερο μου χρόνο, ασχολούμαι με το διάβασμα, τις εκδρομές, τους φίλους μου, τον αθλητισμό, το ψάρεμα και τη Φύση γενικότερα. Τα τελευταία 5 χρόνια είμαστε μόνιμοι κάτοικοι Ιεράπετρας με την υπέροχη οικογένειά μας, τα υπόλοιπα μέλη της οποίας είναι τα τρία μας παιδιά Αλέξανδρος, Ερμήνη και Άννη.

Η απόφαση να ασχοληθώ πρώτη φορά με τα κοινά, στο πλευρό ενός αξιόλογου και δυναμικού συμπολίτη και συναδέλφου Αντώνη Πετρά, ως μέλος ενός ανανεωτικού συνδυασμού, ήταν αποτέλεσμα βαθιάς επιθυμίας να προσφέρω στο συνάνθρωπο και πέραν του πεδίου της υγείας και να κτίσουμε μαζί, με πίστη και δημιουργικότητα, έναν ακόμη καλύτερο Δήμο, την “Πόλη Πρότυπο” για εμάς και τα παιδία μας.

Άλλοι υποψήφιοι

Φανουρακη Κυμακη Δεσποινα

Φανουρακη Κυμακη Δεσποινα

Υποψήφια - Δημοτική Κοινότητα
Δημογεροντακης Παντελης

Δημογεροντακης Παντελης

Υποψήφιος - Δημοτική Κοινότητα
Φανουρακη Αγγελικη (Αντζελα)

Φανουρακη Αγγελικη (Αντζελα)

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
Παπαγεωργιου Μιχαλης

Παπαγεωργιου Μιχαλης

Υποψήφιος - Δημοτική Κοινότητα