Κουγιουμουτζακης Γεωργιος

Κουγιουμουτζακης Γεωργιος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Γεννήθηκα στην Ιεράπετρα το 1967. Γονείς μου είναι η Τασούλα και ο Ιάκωβος Κουγιουμουτζάκης. Ολοκλήρωσα τον κύκλο σπουδών Α/βάθμιας, και Β/βάθμιας εκπαίδευσης  στην Ιεράπετρα. Στη συνέχεια σπούδασα στην Σιβιτανιδείο σχολή, και είμαι πτυχιούχος Οδοντοτεχνίτης.

Είμαι παντρεμένος με την Ελένη Κόλλια,  Προϊσταμένη στο Τμήμα Οικοδομών ΕΦΚΑ Ιεράπετρας (πρώην ΙΚΑ). Έχουμε, δύο παιδιά ,τον Ιάκωβο, τελειόφοιτο του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, και  το Νίκο, τελειόφοιτο Γενικού Λυκείου. Εργάζομαι στην οικογενειακή επιχείρηση 3ης γενιάς, «Αρτοποιία Κουγιουμουτζάκη».

Συμμετέχω ενεργά στα κοινά από το 1990,ως εθελοντής σε διάφορους Συλλόγους της πόλης μας. Έχω διατελέσει Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ιεράπετρας και του 3ου Γυμνάσιου Ιεράπετρας, μέλος στο Δ.Σ. Ένωσης Γονέων, εθελοντής Σαμαρείτης, Διασώστης του ΕΕΣ Ιεράπετρας, μέλος στα Δ.Σ. ΣΕΠ Ιεράπετρας της  Οικολογικής Ομάδας, του Ορειβατικού Συλλόγου, και του Φιλανθρωπικού Οργανισμού Creta for Life.

Από το 2010 και μέχρι  σήμερα εκλέγομαι Δημοτικός Σύμβουλος Ιεράπετρας, με τις Δημοτικές Παρατάξεις του Σήφη Αναστασάκη και του Γιώργου Προιστάκη. Έχω διατελέσει Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Περιβάλλοντος επί Δημαρχίας Σήφη Αναστασάκη,οπότε  και συμμετείχα στην Εκτελεστική  και Οικονομική επιτροπή του Δήμου μας. Υπήρξα επίσης, Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Ενιαίας Σχολικής  Επιτροπής του Δήμου Ιεράπετρας, και  Αντιπρόεδρος  του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου. Στην παρούσα δημοτική περίοδο, είμαι τακτικό μέλος της Επιτροπής  ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ,και του Διοικητικού Συμβουλίου της  ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α Ιεράπετρας. Τον Απρίλιο 2018, Στις εκλογές του ΤΟΕΒ Ιεράπετρας ,ήμουν υποψήφιος εκλέκτορας για το Δ.Σ. και εκλεκτικά πρώτος σε σταυρούς, μεταξύ των 47 συνυποψήφιων.

Προτίθεμαι να συμμετάσχω στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου, στηρίζοντας το συνδυασμό» Ιεράπετρα Δήμος Πρότυπο» με επικεφαλής το Γιατρό Αντώνη Πέτρα. Θέλω να συμβάλω με όλες μου δυνάμεις στη διαμόρφωση του παρόντος και του μέλλοντος της Ιεράπετρας όπως της αξίζει.

Άλλοι υποψήφιοι

Σπυριδακης Μιχαηλ

Σπυριδακης Μιχαηλ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Προμηρακη Κτιστακη Δομνα

Προμηρακη Κτιστακη Δομνα

Υποψήφια - Δημοτική Κοινότητα
Φανουρακη Κυμακη Δεσποινα

Φανουρακη Κυμακη Δεσποινα

Υποψήφια - Δημοτική Κοινότητα
Βιαννιτακης Μιχαηλ

Βιαννιτακης Μιχαηλ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος