Λαγουδακη Μαρια

Λαγουδακη Μαρια

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (Τ.Ε.)

Εργάζομαι στο ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Κ.Υ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ και προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην Διοικητικό τμήμα. Έχω πολύ καλές κοινωνικές δεξιότητες, που αποκτηθήκαν με την προϋπηρεσία μου σε ξενοδοχειακή μονάδα, ως υπεύθυνη στην εξυπηρέτηση και στο σέρβις.

Η πολυετής προϋπηρεσία μου στην νοσηλευτική και η συναναστροφή με το ιατρικό προσωπικό, τους ασθενείς, τους συνοδούς και η προσπάθειά για την διαχείριση ιδιαίτερων καταστάσεων, υπό δύσκολες συνθήκες με πολύ προσπάθεια, με έκανε καλύτερο άνθρωπο και πιο δυνατή.

Απέκτησα εξαιρετικές δεξιότητες επικοινωνίας με τους εφήβους, καθώς είμαι μητέρα τεσσάρων παιδιών, όπως και μέσα από την συναναστροφή με τους συμφοιτητές μου στο ΤΕΙ, για τέσσερα συναπτά έτη. Η απόκτηση του πτυχίου μου, αφού είχα ήδη την πολύτεκνη οικογένεια μου, με τον αγαπητό μου σύζυγο Νίκο Ακαμμωτάκη, εργαζομένη και σπουδάζοντας παράλληλα σε μια ώριμη ηλικία με βοήθησε να πιστέψω στον εαυτό μου και με δίδαξαν ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο όταν έχεις θέληση και πίστη.

Η Εκπαίδευση και ασχολία μου στα πληροφοριακά συστήματα έχουν διευρύνει την σκέψη και την απόδοση μου στην επαγγελματική μου εργασία (γραφείο προμηθειών).

Έχω μεγάλη εμπειρία επίσης ως υπεύθυνη σε μονάδα παράγωγης στον πρωτογενή τομέα, μετά από τρία έτη υπηρεσία.

Ασχολούμαι με πάθος με την μαγειρική τους παραδοσιακούς χορούς (κρητικά), επίσης προσπαθώ μια φορά το χρόνο να πραγματοποιώ επισκέψεις σε Ιστορικούς προορισμούς & Μουσεία. Ο κινηματογράφος το θέατρο και η φωτογραφία είναι από τα αγαπημένα μου ενδιαφέροντα.

Στην πορεία της ζωής μου με εξιτάρει το δύσκολο και φαινομενικά ακατόρθωτο. Μετά την τιμητική πρόσκληση που μου έκανε ο Αντώνης Πετράς, δέχτηκα να συμμετέχω στο συνδυασμό για ένα ΔΗΜΟ ΠΡΟΤΥΠΟ το Δήμο της δικιάς μας Ιεράπετρας και συμμετέχω πλέον ενεργά και δημιουργικά.

Κινητήριος δύναμή για την απόφασή μου αυτή είναι η αγάπη μου για τα παιδιά μας χωρίς αυτά δεν θα υπάρχει ένας πλούσια ενεργός σε ζωή Δήμος η αγάπη του τόπου ξεκινάει και καταλήγει στα παιδιά μας. Με πιστή λοιπών για την καλύτερη έκβαση αυτού του αγώνα και την μέγιστη τιμή τις στήριξης αυτού.

Άλλοι υποψήφιοι

Ζερβακης Εμμανουηλ

Ζερβακης Εμμανουηλ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Πατερακης Τακης

Πατερακης Τακης

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Δαμασκηνακης Εμμανουηλ

Δαμασκηνακης Εμμανουηλ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Σουργιαδακη Ελπιδα

Σουργιαδακη Ελπιδα

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος