Λυραρακης Ελευθεριος

Λυραρακης Ελευθεριος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Γεννήθηκα στο Ηράκλειο το 1987, αποφοίτησα από το 1 λύκειο Αλίμου το 2005, στη Συνέχεια σπούδασα Οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων στο Nottingham Trent University. Τελειώνοντας τις σπουδές μου εργάστηκα για 3 χρόνια στην μελετητική εταιρία DomosFeron που ειδικεύεται στην μελέτη και διαχείριση μεγάλων κατασκευαστικών έργων. Σήμερα είμαι ιδιοκτήτης του καταστήματος seastore.gr με αντικείμενο την πώληση θαλάσσιου εξοπλισμού, την στάθμευση και συντήρηση σκαφών αναψυχής. Είμαι Μέλος του Διοικητικού συμβουλίου του Ναυταθλητικού Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων Ιεράπετρας.
Μέλος του Διοικητικού συμβουλίου Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων Κατασκευαστών Ειδών Αλιείας και Κατάδυσης.
Οι αγαπημένες μου Δραστηριότητες είναι το Ψάρεμα , Ιστιοπλοΐα, Μαγειρική.

Η Ιεράπετρα είναι η πόλη που αγαπώ, η πόλη που ζω, η πόλη που εργάζομαι. Είμαι παντρεμένος και έχω ένα παιδάκι 4 ετών. Χρόνια τώρα προβληματίζομαι για την στασιμότητα των πραγμάτων, βλέποντας τις γύρω περιοχές να ευδοκιμούν και εμείς να μένουμε στο περιθώριο από την έλλειψη στρατηγικής. Συχνά οραματίζομαι μία καλύτερη πόλη για εμάς τους νέους και τα παιδιά μας, μια πόλη πιο φιλική και καθαρή με νεωτεριστικές δομές και σύγχρονα μέσα επικοινωνίας.

Θέλω να συμβάλλω στην Δημιουργία ενός δυνατού Τουριστικού Brand (Ιεράπετρα) που ταυτόχρονα θα συνδέεται άμεσα με τον αγροδιατροφικό τομέα σαν έννοιες συνώνυμες.

Επιθυμώ να αγωνιστώ για ένα σύγχρονο και ασφαλές λιμάνι, προφυλάσσοντας τους επαγγελματίες αλιείς και ταυτόχρονα δημιουργώντας δομές για την ανάπτυξη και ανάδειξη του Ναυτικού Τουρισμού εκμεταλλευόμενος τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που μας δίνονται (Νήσος Χρυσή , Νήσος Κουφονήσι)

Έχω την θέληση και το όραμα συμμετέχοντας στον συνδυασμό Ιεράπετρα Δήμος Πρότυπο να αλλάξω πολλά, σας θέλω δίπλα μου για να το κάνουμε πραγματικότητα.

Άλλοι υποψήφιοι

Πετασης Εμμανουηλ

Πετασης Εμμανουηλ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Φανουρακη Κυμακη Δεσποινα

Φανουρακη Κυμακη Δεσποινα

Υποψήφια - Δημοτική Κοινότητα
Καραλης Δημητριος

Καραλης Δημητριος

Υποψήφιος-Μακρύ Γιαλού
Γιακουμακη Ευτυχια (Εφη)

Γιακουμακη Ευτυχια (Εφη)

Υποψήφια - Δημοτική Κοινότητα