Μαλλιωτακη Μαρια

Μαλλιωτακη Μαρια

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

Ονομάζομαι Μαλλιωτάκη Μαρία και ζω στην Ιεράπετρα από το 1996. Είμαι καθηγήτρια Αγγλικών και μεταφράστρια έκτοτε με εξειδίκευση διδασκαλίας της αγγλικής γλώσσας σε ηλικίες παιδιών 4-12 (young learners) την οποία πήρα από το University of Bedfordshire στο Luton του Ην.Βασιλείου. Επίσης είμαι ιδιοκτήτρια του κέντρου Αγγλικής γλώσσας DIDACTICS από το 2003.

Σύζυγος μου είναι ο Δασκαλάκης Δημήτρης – Ιατρός Νευρολόγος , στην Ιεράπετρα . Μαζί έχουμε ένα γιο το Νικόλα , μαθητή της 2ης τάξης του 1ου Λυκείου Ιεράπετρας.

Κατάγομαι από το πανέμορφο χωριό της Καλαμαύκας, για το οποίο είμαι ιδιαίτερα υπερήφανη, όχι μόνο για το φυσικό του κάλος αλλά και για την πλούσια πολιτιστική και πολιτισμική του κληρονομιά , πλαισιωμένο από υπέροχους ανθρώπους που πάντα ενωμένοι αγωνίζονται αγόγγυστα για την ευημερία του τόπου αυτού, παρά τις αμέτρητες δυσκολίες που έχουν να αντιμετωπίσουν καθημερινά λόγω της έλλειψης οργάνωσης και καθορισμού προτεραιοτήτων από τις μέχρι τώρα εκλεγμένες δημοτικές αρχές.

Έχω τη θέληση να εργαστώ ομαδικά για ένα δήμο χωρίς πλέον ατέρμονα και άλυτα προβλήματα εκπαίδευσης είτε πρόκειται για τον δημόσιο ή για τον ιδιωτικό τομέα με σκοπό την υλοποίηση πρωτοπόρων ιδεών πάνω σε δρώμενα εκπαιδευτικά, πολιτιστικά και πολιτισμικά . Είμαι επίσης πρόθυμη να προσφέρω την βοήθεια μου στο τόπο μου επικεντρώνοντας σε θέματα επικοινωνίας του Δήμου μας με το εξωτερικό και προβολής της περιοχής μας προς αυτό.

Γνωρίζω προσωπικά τον Αντώνη Πετρά τα τελευταία 20 χρόνια , θαυμάζοντας όχι μόνο το ήθος ,την εργατικότητα και οργανωτικότητα του, αλλά και εξίσου την αφοσίωση και αγάπη που δείχνει στο Δήμο μας.
Οραματίζομαι τον τόπο μου, ως πόλο έλξης του νομού μας σε όλα τα επίπεδα και είμαι διατεθειμένη να εργαστώ με την παράταξη “ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ” δίπλα στον υποψήφιο Δήμαρχο Αντώνη Πετρά για μια Ιεράπετρα Πρότυπο.

Άλλοι υποψήφιοι

Δοργιακη Ερρικα

Δοργιακη Ερρικα

Υποψήφια - Δημοτική Κοινότητα
Φανουρακη Αννα

Φανουρακη Αννα

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
Κουφακης Εμμανουηλ

Κουφακης Εμμανουηλ

Υποψήφιος - Δημοτική Κοινότητα
Πατερακης Γεωργιος

Πατερακης Γεωργιος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος