Νταραρας Ηλιας

Νταραρας Ηλιας

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Είμαι γεννημένος το Σεπτέμβριο του 1978 στην Καρδίτσα και παντρεμένος από το 2005 με τη Διαλεκτάκη Μαρία του Γεωργίου με την οποία έχουμε αποκτήσει δύο παιδιά, τη Ράνια και τον Κωνσταντίνο, ηλικίας δέκα και δώδεκα ετών αντίστοιχα.

Έχω αποφοιτήσει από το Πολυκλαδικό Λύκειο Καρδίτσας και έχω εισαχθεί με πανελλήνιες εξετάσεις στην Αστυνομική Ακαδημία το 1997, όπου αποφοίτησα από το Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Καρδίτσας το 1999. Στη συνέχεια υπηρέτησα σε αστυνομικές Υπηρεσίες στο Ηράκλειο Κρήτης, στη Μαγνησία, στη Θεσσαλονίκη, στην Αττική καθώς και δύο χρόνια από το 2008 μέχρι το 2010 στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Σητείας ως εκπαιδευτής. Επιπλέον έχω εκπαιδευτεί σε διάφορα εξειδικευμένα αστυνομικά αντικείμενα, όπως είναι το ηλεκτρονικό έγκλημα και η οικονομική αστυνομία. Από το 2010 μέχρι σήμερα υπηρετώ σε αστυνομική Υπηρεσία της Ιεράπετρας.

Από το 1989 ήμουν μέλος της προσκοπικής κίνησης όπου διατέλεσα αρχηγός Ομάδος Προσκόπων στη γενέτειρά μου, αλλά και δύο χρόνια ως αρχηγός Συστήματος στους προσκόπους της Ιεράπετρας.

Δραστηριοποιούμαι συνδικαλιστικά στον οργανισμό της Ελληνικής Αστυνομίας από την κατάταξή μου στο Σώμα και διετέλεσα μέλος όλων των συνδικαλιστικών σωματίων στις περιοχές που υπηρέτησα. Στο Λασίθι έχω διατελέσει Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου και αντιπρόσωπος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων.

Συμμετέχω στα αθλητικά δρώμενα του Δήμου μας ως Γενικός Αρχηγός της Ομάδας μπάσκετ της πόλης μας, τον Α.Ο.Ι. Είμαι ένας εκ των εμπνευστών του θεσμού του Εργασιακού Πρωταθλήματος Μπάσκετ Δήμου Ιεράπετρας, διετέλεσα ο πρώτος Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του και είμαι απόφοιτος του Ι.Ε.Κ Ιεράπετρας ως προπονητής αθλημάτων με ειδικότητα το μπάσκετ.

Το 2014 εκλέχθηκα Δημοτικός Σύμβουλος Ιεράπετρας και στη συνέχεια εκλέχθηκα από το Δημοτικό Συμβούλιο, Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και μέλος των Διοικητικών Συμβουλίων των Ν.Π.Δ.Δ, ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤ.Α, Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο και Περιβάλλον. Το 2017 εκλέχθηκα Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράπετρας.

Από το 2018 είμαι φοιτητής του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών.

Άλλοι υποψήφιοι

Περακακη Αιμιλια (Μπρα)

Περακακη Αιμιλια (Μπρα)

Υποψήφια - Δημοτική Κοινότητα
Παπαζογλου Αικατερινη

Παπαζογλου Αικατερινη

Υποψήφια - Δημοτική Κοινότητα
Κουφακης Εμμανουηλ

Κουφακης Εμμανουηλ

Υποψήφιος - Δημοτική Κοινότητα
Καραλης Δημητριος

Καραλης Δημητριος

Υποψήφιος-Μακρύ Γιαλού