Πατερακης Γεωργιος

Πατερακης Γεωργιος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Γεννηθείς το 1962 στη Χρυσοπηγή (Ρουκάκα) Σητείας. Είμαι παντρεμένος με την Αρετή Μπατσολάκη , ιδιωτική υπάλληλο και έχουμε δυο παιδιά, την Μαρία υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Marketing και τον Ιωάννη φοιτητή στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στο Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής. Είμαι συνταξιούχος Αστυνομικός από το 2012, τα τελευταία 20 χρόνια της θητείας μου από το 1992 τα υπηρέτησα στην Ιεράπετρα όπου είμαι και μόνιμος κάτοικος. Τίμησα το σώμα ενώ ταυτόχρονα βρισκόμουν στο πλευρό του πολίτη από την πρώτη στιγμή έως την συνταξιοδότηση μου . Ασχολούμαι με τον αθλητισμό , υπήρξα ποδοσφαιριστής και πρόεδρος στο σωματείο της πόλης μας, Α.Σ.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ(Α.Σ.Ι.).

Ήμουν από τους πρωτεργάτες της ίδρυσης της ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ FC, ένωσης των τριών σωματείων Ο.Φ.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ – Α.Ο.ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ & Α.Σ. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (Α.Σ.Ι.) , την ποδοσφαιρική περίοδο 2010-2011.

Από το 2012 έως σήμερα είμαι μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λασιθίου , αναπληρωτής Γραμματέας , Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος , μέλος της Επιτροπής Κυπέλου, μέλος της Επιτροπής Μικτών ομάδων και μέλος της Επιτροπής για θέματα Ασφάλειας και πρόληψης.

Ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του επικεφαλής του συνδυασμού «ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ» του Αντώνη Πετρά , τον οποίο θεωρώ άξιο, ικανό και πάνω από όλα άνθρωπο, αποφάσισα και εγώ να συμμετάσχω σε αυτή την προσπάθεια ως Δημοτικός Σύμβουλος.

Αγαπητές συμπολίτισσες και συμπολίτες ζητούμε την στήριξη σας στις επικείμενες Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου ώστε να βοηθήσουμε όλοι μαζί να πάει αυτός ο τόπος μπροστά.

Άλλοι υποψήφιοι

Παλαμιανακη Δοργιακη Αλικη

Παλαμιανακη Δοργιακη Αλικη

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
Βιαννιτακης Μιχαηλ

Βιαννιτακης Μιχαηλ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Αγγελακης Γεωργιος

Αγγελακης Γεωργιος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Παπαγεωργιου Μιχαλης

Παπαγεωργιου Μιχαλης

Υποψήφιος - Δημοτική Κοινότητα