Περακακη Αιμιλια (Μπρα)

Περακακη Αιμιλια (Μπρα)

Υποψήφια - Δημοτική Κοινότητα

Γεννήθηκα το 1994 στην Ιεράπετρα. Το 2012 αποφοίτησα από το 2ο Γενικό Λύκειο Ιεράπετρας. Μέσω των πανελλαδικών εξετάσεων πέτυχα στο γεωπονικό τμήμα Φυτικής Παραγωγής του ΤΕΙ Κρήτης.

Παράλληλα ξεκίνησα να σπουδάζω σε Ι.Ε.Κ. Αισθητικής στο Ηράκλειο, προκειμένου να εργαστώ στην οικογενειακή επιχείρησή μας. Αφού αποφοίτησα και εργαζόμενη στον τομέα της ονυχοπλαστικής και αισθητικής άνω και κάτω άκρων, ήρθα σε επαφή με ανθρώπους που υπέφεραν από παθήσεις στα πέλματα, λόγω ορθοπεδικών προβλημάτων ή άλλων προβλημάτων υγείας. Έτσι απέκτησα ενδιαφέρον για την Ποδολογία, η οποία απευθύνεται σε τέτοια θέματα, που επηρεάζουν την ποιότητα της ζωής πολλών συνανθρώπων σας και συχνά δεν αντιμετωπίζονται.

Το Σεπτέμβριο του 2016 ξεκίνησα τη φοίτηση μου στην Ακαδημία Ποδολόγων Ελλάδος και το Μάρτιο του 2019 αποφοίτησα ως Ποδολόγος. Μετά από σχετικό αίτημά μου στην 7η ΥΠΕ, περιμένω να ξεκινήσω εθελοντικά να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας σε ασθενείς με διαβήτη.

Ανάμεσα στα ενδιαφέροντά μου σταθερά ο Πολιτισμός και οι δημόσιες σχέσεις, όπου έχω αποκτήσει σημαντική εμπειρία, αναλαμβάνοντας μέρος της διοργάνωσης των εκδηλώσεων «Κύρβεια 2014».

Συμμετέχω ενεργά σε κάθε εθελοντική δράση προστασίας των αδέσποτων ζώων στην περιοχή μας από την άμεση φροντίδα, την περίθαλψη και την υιοθέτησή τους.

Γνωρίζω πολύ καλά Αγγλικά, Γερμανικά και πρόσφατα ξεκίνησα Ισπανικά.

Θεωρώ καθήκον κάθε νέου ανθρώπου την ενασχόληση με τα κοινά και ελπίζω να μου δοθεί η ευκαιρία να προσφέρω στον τόπο μου το καλύτερο που μπορώ.

Άλλοι υποψήφιοι

Λιανακης Γεωργιος

Λιανακης Γεωργιος

Υποψήφιος-Μακρύ Γιαλού
Τζιρβελακης Ιωαννης

Τζιρβελακης Ιωαννης

Υποψήφιος-Μακρύ Γιαλού
Τσιριντανη Μαρια

Τσιριντανη Μαρια

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
Παπαζογλου Αικατερινη

Παπαζογλου Αικατερινη

Υποψήφια - Δημοτική Κοινότητα