Πετασης Εμμανουηλ

Πετασης Εμμανουηλ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Γεννήθηκα στην Ιεράπετρα τον Μάρτιο του 1964 και κατάγομαι από το Κάτω Χωριό Διαμένω μόνιμα στην Ιεράπετρα, είμαι παντρεμένος με την Μαρία Δασενάκη (υπάλληλο ΕΦΚΑ Ιεράπετρας) και έχω ένα γιο τον Αριστείδη (Πτυχιούχο του Τμήματος Πολιτικών Δομικών Έργων του Τ.Ε.Ι. Ηρακλείου Κρήτης).

Το έτος 1984 εισήλθα στη Σχολή Ενωμοταρχών της πρώην Ελληνικής Χωροφυλακής και το έτος 1987 στην Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας όπου και αποφοίτησα το έτος 1990. Από το έτος 1984 έως το 2008 υπηρέτησα σε μάχιμες υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών (αστυνομικά τμήματα – τμήματα ασφαλείας) καθώς και στην Υπηρεσία Ασφάλειας Βουλής των Ελλήνων. Από το έτος 2008 είχα την τιμή να υπηρετήσω ως Διοικητής σε υπηρεσίες του Νομού Λασιθίου μέχρι το έτος 2017 όπου αποστρατεύτηκα ως Αστυνομικός Διευθυντής Λασιθίου με τον βαθμό του Υποστρατήγου.

Κατά την διάρκεια της θητείας μου παρακολούθησα εξειδικευμένα σεμινάρια, αποκτώντας σημαντικές γνώσεις στα αντικείμενα (Ασφάλειας – Τροχαίας – Σχέσεων Αστυνομίας Κοινού-Προστασίας Περιβάλλοντος -Ασφάλειας Προστασίας Επισήμων – Πολιτικής Σχεδίασης Εκτάκτου Ανάγκης ΠΣΕΑ–Διαχείρισης Κρίσιμων Περιστατικών).

Στην μακρόχρονη πορεία μου είχα ως Αστυνομικός και Αξιωματικός την προσήλωση στο καθήκον, στις αξίες και στα ιδανικά του Σώματος, την πίστη στον όρκο, την προσφορά στην πατρίδα, στην κοινωνία, στον συνάνθρωπο και στην προστασία του δημοσίου συμφέροντος.

Με βάση τις γνώσεις και την εμπειρία που διαθέτω θα ήθελα και εγώ να συμβάλλω στην δημιουργία ενός Δήμου ομορφότερου, πιο ανθρώπινου, ενός ΔΗΜΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟ, για ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας.

Στόχος μας είναι ένα ανθρώπινο, σύγχρονο, με σεβασμό στο περιβάλλον αλλά και στην πολιτιστική μας κληρονομιά, μοντέλο ανάπτυξης για την υλοποίηση ενός σχεδίου ολικής επαναφοράς της Ιεράπετρας σε Δήμο πρωταγωνιστή, σε ΔΗΜΟ ΠΡΟΤΥΠΟ.

Άλλοι υποψήφιοι

Αγιασοφιτη Μαρια

Αγιασοφιτη Μαρια

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
Χουρδακη Ευαγγελια

Χουρδακη Ευαγγελια

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
Σουργιαδακη Ελπιδα

Σουργιαδακη Ελπιδα

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
Προμηρακη Κτιστακη Δομνα

Προμηρακη Κτιστακη Δομνα

Υποψήφια - Δημοτική Κοινότητα