Προϊστακης Γεωργιος

Προϊστακης Γεωργιος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Απόφοιτος της Αρχιτεκτονικής  Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, το 1994 άρχισα να δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά με τεχνικό γραφείο στην περιοχή του πρώην Δήμου Μακρύ Γιαλού και από το 2000 διατηρώ γραφείο στην Ιεράπετρα έως και σήμερα.

Από τα φοιτητικά μου χρόνια συμμετείχα ενεργά με την εκλογή μου, στο Δ.Σ. της Αρχιτεκτονικής Σχολής και στην Ένωση Κρητών Φοιτητών Θεσσαλονίκης για αρκετά χρόνια. Το 2002 συμμετείχα στις Νομαρχιακές εκλογές στο Νομό Λασιθίου και από το 2011-2014 στο Δημοτικό συμβούλιο σαν πρόεδρος στο Νομικό Πρόσωπο “Περιβάλλον” του Δήμου Ιεράπετρας και Αντιδήμαρχος με αρμοδιότητες σε θέματα περιβάλλοντος, πολιτικής προστασίας και στη Δ.Ε. Μακρύ Γιαλού. Το 2014 συμμετείχα στις δημοτικές εκλογές του δήμου Ιεράπετρας ως επικεφαλής του συνδυασμού «Δημιουργική Συνεργασία» όπου την 1η Κυριακή αναδειχθήκαμε με ποσοστό 30% στην 1η θέση ανάμεσα σε 6 υποψήφιους. Από τη θέση της μείζονος μειοψηφίας στο Δ. Συμβούλιο του Δήμου Ιεράπετρας  αναδείξαμε και παλέψαμε για αρκετά σοβαρά θέματα υποδομών, υπηρεσιών, καθημερινότητας, περιβάλλοντος και χωροταξίας, κάνοντας πράξη τη «Δημιουργική Συνεργασία» και όχι στείρα αντιπολίτευση!!!!!

Στην διάρκεια της μέχρι τώρα ενασχόλησής μου με τα κοινά, οφείλω πολλά στη σύζυγο και τα παιδιά μου … τεταρτοετής φοιτήτρια Αρχιτεκτονικής η κόρη μου και δευτεροετής στους Πολιτικούς Μηχανικούς ο γιος μου στο Α.Π. Θεσσαλονίκης.

Στις επερχόμενες εκλογές έχουμε δημιουργήσει μια αξιόλογη και  δυναμική ομάδα που με “Μπροστάρη” τον Αντώνη Πετρά και σύνθημά μας το “Συμμετοχή και Συλλογικότητα” θα διεκδικήσουμε τη διοίκηση του Δήμου μας. Μέσα από συνεχείς και εξαντλητικές διαδικασίες στη λογική της παράθεσης γνώσεων, επιχειρημάτων, εμπειρίας και με στόχο “το δημόσιο καλό” θα προσπαθήσουμε να μετατρέψουμε το πλήθος σε δήμο για να έχουν τα παιδιά μας ένα πραγματικά “Δήμο Πρότυπο”!!!!!!

Άλλοι υποψήφιοι

Παπαγεωργιου Μιχαλης

Παπαγεωργιου Μιχαλης

Υποψήφιος - Δημοτική Κοινότητα
Μπριλακης Φραγκισκος

Μπριλακης Φραγκισκος

Υποψήφιος - Δημοτική Κοινότητα
Πετρας Αντωνιος

Πετρας Αντωνιος

Υποψήφιος Δήμαρχος Ιεράπετρας
Φεργαδακης Χριστοφορος

Φεργαδακης Χριστοφορος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος