Τσιριντανη Μαρια

Τσιριντανη Μαρια

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

Γεννήθηκα στην Ιεράπετρα είμαι μόνιμος κάτοικος Γρα λυγιας, κόρη του Κωνσταντίνου Λαμπράκη, από Γρα λυγια και της Αικατερίνης Λαμπράκη το γένος Πετσαγκουράκη από τον Χριστό Ιεράπετρας.

Είμαι 58 ετων, έχω δύο παιδιά από τον γάμο μου με τον Μιχάλη Τσιριντάνη του Αντωνίου και της Κλεάνθης ,τον Αντώνη και την Κατερίνα. Επίσης, έχω δύο εγγονές την Μαρία, η οποία σπουδάζει στο τμήμα οικονομικών επιστημών στο πανεπιστήμιο Ρεθύμνου και την Χριστίνα ηλικίας 20 και 5 ετών αντίστοιχα . Ακόμα, έχω ασχοληθεί στο παρελθόν με τα αγροτικά, είχα επί σειρά ετών οικογενειακή επιχείρηση καφέ. Τώρα δουλεύω ως ιδιωτική υπάλληλος σε ενοικιαζόμενα διαμερίσματα.

Επί 12 έτη ήμουν πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδος του χωριού μου << Αθλητική ένωση Κοτσιφιανης>> μέχρι το 2014. Τα τελευταία 3 χρόνια είμαι στο συμβούλιο της ποδοσφαιρικής ομάδος <<ΑΣΙ Ιεράπετρας>>. Είμαι δραστήριο άτομο αγαπώ τον τόπο μου και ειδικότερα την πόλη μου κι έχω όρεξη να βοηθήσω. Το χόμπι μου είναι η μαγειρική κι η ζαχαροπλαστική.

Στηρίζω τον Αντώνη Πετρά γιατί πιστεύω σ’ αυτόν και στους αξιόλογους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους που τον πλαισιώνουν. Όλοι μαζί μια γροθιά για ένα Δήμο Πρότυπο!

Άλλοι υποψήφιοι

Σουργιαδακη Ελπιδα

Σουργιαδακη Ελπιδα

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
Παπαζογλου Αικατερινη

Παπαζογλου Αικατερινη

Υποψήφια - Δημοτική Κοινότητα
Λαγουδακη Μαρια

Λαγουδακη Μαρια

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
Σαραντωνης Ιωαννης

Σαραντωνης Ιωαννης

Υποψήφιος-Μακρύ Γιαλού