Τζιρβελακης Ιωαννης

Τζιρβελακης Ιωαννης

Υποψήφιος-Μακρύ Γιαλού

Γεννήθηκα το 1964 στον Άγιο Στέφανο. Είμαι παντρεμένος με την Μαρίνα Βεργετάκη και έχουμε τέσσερα παιδιά. Είμαι Γεωπόνος επιχειρηματίας από το 1993 με αντικείμενο τον πρωτογενή τομέα, το εμπόριο και την παροχή υπηρεσιών.

Συμμετέχω στα κοινά από τα φοιτητικά μου χρόνια με αρχή το διοικητικό συμβούλιο της Φοιτητικής Ένωσης Κρητών Αθήνας. Στον πρώην Δήμο Μακρύ Γιαλού υπηρέτησα το αξίωμα του Αντιδημάρχου για ένα χρόνο, ενώ από τον Σεπτέμβριο του 2014 υπηρέτησα το αξίωμα του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράπετρας για δυόμιση χρόνια. Υπηρέτησα την σχολική κοινότητα για έξι χρόνια ως Πρόεδρος του Διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Γυμνασίου Κουτσουρά και του γενικού λυκείου Μακρύ γιαλού τον οποίο συνεχίζω να υπηρετώ πλέον ως απλό μέλος. Υπηρετώ την δεύτερη θητεία μου στο διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού και επαγγελματικού Συλλόγου Κουτσουρά Ανάληψης Μακρύ γιαλού από την θέση του Β’ αντιπροέδρου και υπηρετώ επίσης την δεύτερη θητεία μου στο διοικητικό συμβούλιο του Αγροτικού ελαιοκομικού συνεταιρισμού Αγίου Στεφάνου από την θέση του Γραμματέα του Διοικητικού Συμβουλίου.

Πιστεύω σε μία Αυτοδιοίκηση, ανεξάρτητη, ακηδεμόνευτη, η οποία υπηρετεί μια κοινωνία δικαίου που ξέρει να βάζει προτεραιότητες, που ξέρει να διεκδικεί και να κερδίζει, που συμμετέχει και προτάσσει το συλλογικό εγώ πάνω από το ατομικό. Μια κοινωνία τέλος πάντων που απαιτεί ευημερία και ευημερεί.
Στηρίζω την προσπάθεια του Αντώνη Πετρά και την παράταξη «Ιεράπετρα Δήμος Πρότυπο»

Άλλοι υποψήφιοι

Λαγουδακη Μαρια

Λαγουδακη Μαρια

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
Λαμπρακης Ανδρεας

Λαμπρακης Ανδρεας

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Χατζακης Γεωργιος του Ιωάννη

Χατζακης Γεωργιος του Ιωάννη

Υποψήφιος - Δημοτική Κοινότητα
Προϊστακης Γεωργιος

Προϊστακης Γεωργιος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος