Βιαννιτακης Μιχαηλ

Βιαννιτακης Μιχαηλ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Είμαι 35 ετών, παντρεμένος με την Μαρία Σέμπρου και έχουμε δύο παιδιά.

Είμαι τεχνολόγος γεωπόνος και ασχολούμαι με την καλλιέργεια ανθοκομικών ειδών στην Ιεράπετρα.
Η ενασχόληση μου με τα κοινά άρχισε αναλαμβάνοντας την προεδρία στο σύλλογο ανθοπαραγωγών Ιεράπετρας το 2007. Από την θέση αυτή, εκπροσώπησα το σύλλογο σε όλες τις δυναμικές διεκδικήσεις που αφορούσαν το μέλλον του αγροτικού τομέα.

Παράλληλα, με αυτή μου την ιδιότητα, συμμετείχα ανελλιπώς σε όλους τους κοινωνικούς αγώνες της περιοχής μας, διεκδικώντας τα αυτονόητα για την συνοχή της κοινωνίας, όπως οι αγώνες για την στήριξη του Νοσοκομείου μας και του ΤΕΙ Ιεράπετρας.

Το 2014 συμμετείχα στις δημοτικές εκλογές με την παράταξη Κίνηση Πολιτών Δήμου Ιεράπετρας, με επικεφαλής τον Μανώλη Γερακιανάκη, τον οποίο διαδέχθηκα στο δημοτικό συμβούλιο το 2017.
Ένα χρόνο μετά εκλέχθηκα για την θέση του Γραμματέα Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράπετρας, την οποία κατέχω ως σήμερα.

Ζούμε σε μια εποχή όπου η τεχνολογία παρέχει χρήσιμα εργαλεία για την ανάπτυξη όλων των κλάδων.
Στόχος και όραμα μου για την επόμενη δημοτική περίοδο είναι να αξιοποιηθούν όλα αυτά τα εργαλεία ώστε η αγροτική δραστηριότητα της περιοχής μας να κατακτήσει την θέση που της αξίζει σε Εθνικό και Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Η έννοια της «συνεργασίας» πρέπει να γίνει η βάση για την αντιμετώπιση των σημαντικών προβλημάτων και ζητημάτων, όπως είναι η καθημερινότητα των δημοτών, οι ανάγκες σε ποσότητα και ποιότητα στο νερό, η διατήρηση της πολιτιστικής και εθνικής μας ταυτότητας, η διαχείριση των υπολειμμάτων (αστικών και μη), τα αδέσποτα ζώα, οι ενεργειακές ανάγκες του τόπου μας, το περιβαλλοντικό αποτύπωμα μας, κ.α.
Αυτά πρέπει να μας απασχολήσουν με κύριο ζητούμενο, οι πόλεις και τα χωριά μας να ανακτήσουν στην πράξη την δυναμικότητα που τους αξίζει.

Αξιόλογες ιδέες και προτάσεις, όσο ουτοπικές και αν φαντάζουν αρχικά, μπορούν να δώσουν λύσεις αρκεί να γίνει μέρος της ζωή μας η υλοποίηση τους.

Για αυτό το μέλλον των παιδιών μας, της πατρίδας μας, των αξιών μας που μας ενώνουν, καλούμαστε όλοι μας να αναλάβουμε τις ευθύνες μας σήμερα.

Με αυτές τις σκέψεις σας ζητάω να με στηρίξετε με την ψήφο σας στις επόμενες δημοτικές εκλογές. Ως συνοδοιπόρος της παράταξης «Ιεράπετρα Δήμος Πρότυπο» στο πλευρό του Αντώνη Πέτρα να καταφέρουμε όλοι μαζί να πάμε την Ιεράπετρα, τον Μακρύ Γιαλό και τα χωρία μας μπροστά, για ένα καλύτερο μέλλον.

Άλλοι υποψήφιοι

Κοϊνακη Σοφια

Κοϊνακη Σοφια

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
Τζιρβελακης Ιωαννης

Τζιρβελακης Ιωαννης

Υποψήφιος-Μακρύ Γιαλού
Προϊστακης Γεωργιος

Προϊστακης Γεωργιος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Λαγουδακη Μαρια

Λαγουδακη Μαρια

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος