Χατζακης Γεωργιος του Ιωάννη

Χατζακης Γεωργιος του Ιωάννη

Υποψήφιος - Δημοτική Κοινότητα

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και κατοικώ μόνιμα στην Ιεράπετρα. Αποφοίτησα από το τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (Κομοτηνή) με ειδικότητες: Κλασσικό Αθλητισμό (στίβο), Μαζικό Αθλητισμό και Σκοποβολή. Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου συμμετείχα ενεργά σε όλα τα συνέδρια που διοργάνωνε η σχολή μου. Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας από το 2013 διατηρώντας την οικογενειακή μας επιχείρηση (ανθοπωλείο ΧΑΤΖΑΚΗ) ενώ παράλληλα δραστηριοποιούμαι στον τομέα της παραγωγής και τυποποίησης ελαιολάδου.

Από το 2017 δημιούργησα μία νέα επιχείρηση λιανικής πώλησης παραδοσιακών προϊόντων. Από το 2005, επίσης, εργάζομαι ανελλιπώς ως προπονητής του Γυμναστικού Συλλόγου «ΛΙΒΥΚΟΣ». Ακόμη, έχω εργαστεί σε προγράμματα Μαζικού Αθλητισμού του Δήμου μας και είμαι μέλος του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Ιεράπετρας. Τέλος, εργάστηκα ως αναπληρωτής και ωρομίσθιος γυμναστής στην Ά/βάθμια & ΄Β/βάθμια εκπαίδευση από το 2005 έως το 2010.

Είναι τιμή μου να συμμετέχω σε μια τόσο δημιουργική διαδικασία μαζί με τον Αντώνη Πετρά αποσκοπώντας στο καλό της Ιεράπετρας.

Άλλοι υποψήφιοι

Σαραντωνης Ιωαννης

Σαραντωνης Ιωαννης

Υποψήφιος-Μακρύ Γιαλού
Λαμπρακης Ανδρεας

Λαμπρακης Ανδρεας

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Περακακη Αιμιλια (Μπρα)

Περακακη Αιμιλια (Μπρα)

Υποψήφια - Δημοτική Κοινότητα
Κορναρος Χαραλαμπος (Χαρης)

Κορναρος Χαραλαμπος (Χαρης)

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος