Χατζακης Γεωργιος του Μιχαήλ

Χατζακης Γεωργιος του Μιχαήλ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Γεννήθηκα στο Ηράκλειο Κρήτης το 1981 και μεγάλωσα στην Ιεράπετρα, γιος του Μιχάλη Χατζάκη και της Σοφίας Χατζάκη το γένος Αυγουστινάκη.

Είμαι πτυχιούχος του τμήματος Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και διαθέτω Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) με Εξειδίκευση στην Χρηματοοικονομική Διοίκηση από το ίδιο Πανεπιστήμιο. Μιλάω Αγγλικά, Γερμανικά & Ιταλικά και είμαι κάτοχος άδειας Λογιστή Φοροτεχνικού Α’ Τάξης.

Δραστηριοποιούμαι επιχειρηματικά, μαζί με τα αδέρφια μου τον Γιάννη & τον Αλέξανδρο, στους τομείς των Κατασκευών, του Τουρισμού και της Ενέργειας, κατέχοντας την θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου στις επιχειρήσεις του Ομίλου Χατζάκη.

Από το 2012 είμαι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ξενοδόχων Ιεράπετρας & Ν.Α. Κρήτης και από το 2017 μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και της Διοικούσας Επιτροπής του Επιμελητηρίου Λασιθίου ως Υπεύθυνος Γ.Ε.ΜΗ. & Επιχειρήσεων.

Στον ελεύθερο μου χρόνο ασχολούμαι με τον αθλητισμό – ιδιαίτερα με το Μπάσκετ –  και το διάβασμα ,ενώ μου αρέσει να ταξιδεύω. Έχω μια υπέροχη οικογένεια, την σύζυγο μου Μαριλένα και τα δυο μου παιδιά Μιχάλη και Δημήτρη, οι οποίοι με υποστηρίζουν σε κάθε νέο μου εγχείρημα.

Άλλοι υποψήφιοι

Πατερακης Τακης

Πατερακης Τακης

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Φανουρακη Κυμακη Δεσποινα

Φανουρακη Κυμακη Δεσποινα

Υποψήφια - Δημοτική Κοινότητα
Παπαγεωργιου Μιχαλης

Παπαγεωργιου Μιχαλης

Υποψήφιος - Δημοτική Κοινότητα
Γιανναδακη Μαργαριτα (Ριτα)

Γιανναδακη Μαργαριτα (Ριτα)

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος